Informatie

Data en Locatie


Binnenlands Bestuur en iBestuur organiseren dit congres via een livestream op 25, 26 en 27 mei 2021 van 14:00 – 16:00 uur. U kunt de sessies online volgen: een aantal naar keuze of het totale aanbod.

Ook is er de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen of uw mening te geven. Tijdens het slotdebat komen we daar uitgebreid op terug!

Kunt u niet alle dagen? Het is voor betalende deelnemers ook mogelijk om achteraf terug te kijken op de dag dat het u uitkomt.

Doelgroep

Dit congres is bestemd voor alle ambtenaren en bestuurders die verantwoordelijk of betrokken zijn bij het ICT-beleid en de uitvoering daarvan binnen gemeente of overheid.

Prijzen*

Abonnees Binnenlands Bestuur / iBestuur
– € 99,- voor 1 dag
– € 198,- voor 2 dagen
– € 225,- voor 3 dagen

Niet-abonnees Binnenlands Bestuur / iBestuur
– € 130,- voor 1 dag
– € 260,- voor 2 dagen
– € 295,- voor 3 dagen

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren via events@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering tot uiterlijk 2 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht. Meld je binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kun je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken.

Algemene voorwaarden

Dit event is een productie van Binnenlands Bestuur en iBestuur, onderdeel van Sijthoff Media. Op dit event zijn de algemene voorwaarden van van toepassing.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


Binnenlands Bestuur en iBestuur organiseren dit congres in samenwerking met de volgende partners: