Informatie

Data en Locatie

Het Congres ICT en Overheid 2020 van Binnenlands Bestuur vindt plaats op donderdag 8 oktober 2020 in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Het congres start op 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur.

Binnenlands Bestuur organiseert dit congres binnen de richtlijnen van de overheid (onder andere 1,5 meter afstand). Klik hier voor PDF.

Doelgroep

Dit congres is bestemd voor alle ambtenaren en bestuurders die verantwoordelijk of betrokken zijn bij het ICT-beleid en de uitvoering daarvan binnen gemeente of overheid.

Prijzen*

€ 225,00 (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 295,00 (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Annuleringsvoorwaarden

Bent u verkouden, heeft u koorts en/of griepklachten, dan verzoeken wij u om uw deelname kosteloos te annuleren. Annuleren kan alleen schriftelijk door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. Heeft u een andere reden voor afmelden binnen vier weken voor aanvang? Dan zijn we helaas genoodzaakt een bedrag van € 50,- te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.


Binnenlands Bestuur organiseert dit congres in samenwerking met de volgende partners: